Udtalelser

Peder Dahl

Renskib har i over 20 år holdt mine både i topform, ved en årlig rengøring samt polering af fribord, overbygning og bundmaling hvert forår. Desuden har Renskib stået for vedligeholdelse af båden når den var i vandet med nødvendigt rengøring samt evt. polering af udsatte steder.

Renskib har desuden udført afrensning af gammelt bundmaling samt påføring af ny primer og bundmaling ca. hvert femte år med et perfekt resultat.

Renskib har altid været meget pligtopfyldende og overholdt alle indgåede aftaler samt afleveret et perfekt resultat. Skulle der være enkelte “misser” er de straks blevet udbedret uden diskussion.

Renskib er et reelt og ærligt firma, som jeg varmt kan anbefale, Martin er desuden altid meget hjælpsom og imødekommende, hvis man søger et godt råd.

 

Per Møller, Rungsted

Sejlbåde har gennem hele mit liv været en del af min identitet. Jeg har gennem årene haft en del både og kendetegnende for dem alle har været, at de skulle være min stolthed. Det har ikke været nye flotte både når jeg har anskaffet mig dem, men jeg har haft fornemmelsen for at kunne se, hvad de kunne blive til. Jeg har også måtte sande, at genoprette en træt båd til et flot resultat kræver hårdt arbejde og håndelag. Jeg stødte for mange år siden på Martin Walter Massenberg fra Renskib, og han brugte tid på at forklare rådgive mig om faserne af “den rigtige bådklargøring”. Det er efterfølgende blevet til en klar holdning fra min side om kun at anvende Renskib produkter, de de dels giver et fantastisk resultat, men også udfra et bæredygtighedsprincip. Martin lærte mig at bruge de rigtige miljørigtige produkter på den rigtige måde og stoppe med at spilde rent drikkevand fra en løbende vandslange…. 

Mit kendskab til Renskibs kompetencer har afstedkommet, at mine senere både har været gennem en professionel klargøring hos Renskib. Det har ganske enkelt været en god investering for mig, idet resultatet af mit køb af båden er blevet så væsentligt højnet af den behandling Renskib har ydet. Jeg har brugt Renskib til at genoprette mine både en gang for alle, så efterfølgende vedligehold blivet en formsag og nemt at gå til.

Gennem de seneste 8 år har jeg konsekvent loopet Renskib i min vurdering og klargøring af båden og Martin og hans folk har løst følgende opgaver for mig:

  • Scanner 38, årgang 1993. Polering af fribord. 
  • Dehler 41 DS, årgang 1998. Komplet klargøring af eksteriør. Afrensning af bund for gammel bundmaling, påføring af primer og bundmaling. Komplet kosmetisk klargøring af overbygning, teakdæk, cockpit og fribord. En meget sund men kosmetisk træt båd fremstod efterfølgende som det tætteste resultat man kan komme på “en ny gammel båd”
  • X-362 Sport, årsag 2001. Komplet polering overbygning, teakdæk og cockpit samt fribord. Fremstår efterfølgende som “ny"
  • Nuværende båd Hanse 370E, årgang 2006. Komplet polering overbygning, teakdæk og cockpit samt fribord. Fremstår som “ny"

 

Tina Lippert / JOKITI

I har igennem mange år passet og plejet vores skibe - Først Fairline 58 siden Fairline 70 Squadron & nu Prestige 750 samt vores datters 27 Windy Typhoon - Elsker at komme hjem til et dejligt rent skib når I har været der - Så flot og lækker - klar til mange timers nydelse.

Jeres medarbejdere er de bedste - søde venlige & som venner af båden med ægte interesse i netop vores skib & dagens opgave - STOR ros til dem.

Jeg kan kun give Renskib min bedste anbefaling hvis du gerne vil nyde dit skib og glæde dig til & på turen.

 

 

Søren, Horsens Yachtværft

Horsens Yachtværft har arbejdet sammen med Renskib i næsten 20 år. Aldrig blevet skuffet omkring kvaliteten. Når der har været lidt at sætte en finger på, blev det rettet uden brok.

Men ikke mindst, og det er vigtigt for mig, så er en aftale en aftale og en spade er en spade.  Det gør tingene meget nemmere i et samarbejde og det har jeg en fornemmelse af at i også føler som en god ting.

Vi kommer til at se meget mere af hinanden.

 

Carsten Mikkelsen

Jeg har haft fornøjelsen af, at være kunde hos Renskib i mere end 15 år, - først med min mærkeblå X-442, siden med en mørkeblå Xc45 og nu med en Swan 48, som alle har fået en årligt polering og teakrens.
Den første båd var 6 år gammel da den første gang blev behandlet af Renskib, men den fik hurtigt et helt nyt look med en fantastisk dybde i farven og selv da båden var blevet 17 år gammel blev jeg spurgt om båden var blevet nylakeret, - tydeligere kan det næsten ikke siges.
Min næste båd blev behandlet allerede inden den første gang blev søsat og igen er resultatet at båden til stadighed fremstår med en fantastisk dybde og finish. Samtidig har Renskibs behandlinger for begge både betydet en meget nemmere løbende vedligeholdelse – de mørke blå farver er udfordrende, men efter Renskibs behandlinger er også denne del ganske nem. – Jeg vil således til hver en tid lade Renskib polere min båd, også fordi det utvivlsomt medfører en højere værdi den dag båden skal sælges.
Jeg har igennem de mange år oplevet en helt igennem fantastisk service og imødekommenhed fra Renskibs personale og ejer, og kan på det varmeste anbefale deres produkter og service.